SAMARBEIDSPARTNERE

Region øst
Vår styrkeløftregion. Se deres nettside for oppdaterte innbydelser til stevner i vår region. Vår region består av klubbene

OPIL, AK Fryktløs, Askim SK, Halden SI, Lenja AK, Moss SIK, Mjøllner SK, Rakkestad KK, Frogner AK, IL Kraftsport,

Lørenskog AK, Nes SIL. Oslo SK har per 01.2015 en representant i styret for regionen.

Norges Styrkeløftforbund

Forbundet for styrkeløft, NSF. Forbundet har ansvar for alle registrerte styrkeløftklubben i Norge. Oslo SK har representanter både i styret og blant de ansatte i NSF.

 

Din Helse Bjølsen

Oslo Styrkeløftklubb samarbeider med den tverrfaglige klinikken Din Helse Bjølsen som kan tilby følgende behandlinger: fysioterapi, trykkbølge, IMS (tørrnålbehandling), klassisk akupunktur / kopping, kiropraktikk og massør/muskelterapi.

 

dinhelselogo

 

 

Våre utøvere får rabatterte priser hos Din Helse Bjølsen, og klinikken holder til et steinkast unna klubbens lokaler i Moldegata 9. Medlemmer må opplyse om OSK-medlemskap ved booking av time. Klinikken har alltid og kan alltid tilby en akutt kiropraktortime innen 24 timer eller tidligere. Trykk her for å ta kontakt med Din Helse Bjølsen.

 

Apexklinikken

Apexklinikken og Oslo Styrkeløftklubb har innledet et samarbeid der uttøvere fra klubben tilbys rabatterte priser på undersøkelse og behandling hos klinikkens behandlingsteam.

For deg som uttøver så er det viktig at du informerer om din tilknytning til OSK ved henvendelse til Apexklinikken slik at deres ansatte på sentralbordet kan finne frem til første ledige time hos det teamet som følger opp denne avtalen

 

Om Apexklinikken

Apexklinikken åpnet opprinnelig i gamlebyen i 2006. Året etter flyttet de til Vålerenga hvor de holdt til frem til 2012. Da var igjen lokalene for små for driften og ny utvidelse tok oss til dagens flotte lokaler på Helsfyr. Nå er de sentralt lokalisert i Oslo’s nest største knutepunkt.

Apexklinikken er satt sammen av en rekke ulike yrkesgrupper innen helse. De har satt tverrfaglighet i system slik at pasienter som oppsøker dem for hjelp er sikret nøyaktig diagnose, riktig behandling og tilpasset oppfølging.

Logo Apexklinikken

 

 

 

 

 

 

Vi ønsker å opprette flere samarbeidsavtaler! Ta kontakt med oss på oslostyrkeloftklubb@gmail.com dersom du eller din organisasjon ønsker et samarbeid.