Norgesrekord til frokost

I dag ble vi servert tyngre vekter med -93guttene våre først ut på plattingen fra kl 10. Joachim Lindseth som tidligere har løftet i -105 har gått ned en klasse siden VM. Han sørget for å kun løfte på vekter tilsvarende norgesrekord i knebøy der han endte opp med 325kg. Joachim fikk også med seg 207,5kg i benkpress og åpnet med lette 300kg i mark. I andre markløft hadde Joachim et bomforsøk på 323kg, men han klarte det i tredje forsøk og tar med seg to norgesrekorder hjem sammen med gullmedaljen for -93klassen.

Andreas Sebastian Sundquist hadde dessverre ikke dagen på plattingen i dag. Han hadde mye uflaks i knebøy, og fikk ikke 275kg godkjent. Etter godkjent benkpress valgte Andreas å stå over markløft. Kenneth Jeppesen løftet også i -93, og fikk med seg bronsemedalje hjem fra sitt første NM. Han hadde 7 av 9 godkjente løft med serien 270 – 172,5 – 250 for en sammenlagt på 692,5kg. Mesterskapet ble avsluttet med vår relativt ferske løfter Hans Andreas Kaasa i -120klassen. Hans Andreas løftet 240kg i knebøy og dro 235kg i mark. I benkpress ble det altfor spennende med to bomløft på 185kg før den satt i tredje forsøk. Dette var hans første NM og bortsett fra at han må passe på språket på plattingen gjennomførte han et bra stevne med 660kg totalt og 6.plass i sin klasse.

 

Gode lagledere

Fire av våre dyktige klubbtrenere og lagledere godt fornøyde med vel gjennomført mesterskap; Jørgen Andreas Hansen, Swara Ibrahim Salim, Bo Andrè Bergan og Jørgen Hylen Aasen. Foto: Karen Hesthammer.

Fire av våre dyktige klubbtrenere/lagledere godt fornøyde med vel gjennomført mesterskap; Jørgen Andreas Hansen, Swara Ibrahim Salim, Bo Andrè Bergan og Jørgen Hylen Aasen. Foto: Karen Hesthammer.

Gjennom hele mesterskapet har lagledere og trenere stått på for å hjelpe våre løftere til å prestere sitt beste på plattingen. Vi er heldige som har så dyktige og engasjerte mennesker i klubben vår! Tusen takk til Bo Andrè Bergan, Jørgen Andreas Hansen, Swara Ibrahim Salim, Jørgen Hylen Aasen, Tom Ramsrud, Joachim Lindseth og Bay Alexander Engebråten Sæther og alle andre som har stilt opp som hjelpere bak plattingen.

Written by Marianne Yggeseth