Herrene løftet seg til medaljer

Fredag i Sandnes bestod av veldig god innsats fra våre herrer i junior -66kg til -83kg og våre to ungdomsløftere Chido Nnoli og Henrik Hagen. Chido løftet utstyrsfritt i -74kg, og tok gull i sin klasse til tross for to underkjente løft i knebøy. Chido satt også norgesrekord i markløft med 245kg. Henrik Hagen tok med seg sølvmedalje i -93kg hjem, og kan se tilbake på et godt gjennomført stevne med serien 260 – 155 – 230, og en sammenlagt på 650kg. Han var svært nære å sette norgesrekord i knebøy, med sitt forsøk på 273kg, men det ble dessverre underkjent på dybde.

Juniorløfter Ole Martin Hofseth løftet også utstyrsfritt, og fikk en sammenlagt på 505kg med serien 185 – 135 – 185. Jonas Dalby Mathisen hadde dessverre veldig uflaks i knebøy, men løftet 190kg i benkpress og satt ny personlig rekord i markløft med 262,5kg. Bay Alexander Engebråten Sæther, Jørgen Hylen-Aasen og Sebastian Daudon Bakken sørget for at Oslo SK ble lagt merke til i -83klassen da de løftet seg til henholdsvis 2., 3. og 4.plass. Sølvmedaljevinneren Bay Alexander løftet 710kg, og kan med det skryte av en sammenlagtpers på hele 27,5kg. Jørgen tok bronsjemedalje med 690kg totalt og personlig rekord i knebøy, mens Sebastian løftet 685kg totalt og satt personlig rekord i både knebøy og benkpress.

 

I dag på plattingen

Fil 21.11.2015, 09.31.28

Øverst fra venstre: Erle Engmark, Kristin Bakkeli, Julie Antonsen Oseth og Karen Hesthammer.

 

 

Oslo SK er godt representert i juniorklassene for jenter i dag med følgende syv løftere som skal plattingen kl 14; Karen Hesthammer, Erle Engmark, Regine Viken Wåle, Kristin Bakkeli, Maria Vik Skau, Katinka Bergsvendsen Gange og Elise Hurtig. Julie Antonsen Oseth og Marthe Engskar Ramsrud stiller i ungdom, og er å se på plattingen fra kl 09. Vi ønsker dere masse lykke til!

Følg med på stream her

Written by Marianne Yggeseth