Startskuddet for årets norgesmesterskap i styrkeløft for ungdom, junior og veteran har gått! Vår veteranløfter Bjørn Astad hadde full klaff i går med 9 av 9 godkjente løft, og han satt norgesrekord i alle tre løftene med serien 175 – 135 – 205. Bjørn løftet utstyrsfritt og totalen ble 515kg i veteran 50-59. Gratulerer så mye med bra løfting!

 

Øverst fra venstre; Jonas Dalby Mathisen, Ole Martin Hofseth, Chido Nnoli og Sebastian Daudon Bakken.

Øverst fra venstre; Jonas Dalby Mathisen, Ole Martin Hofseth, Chido Nnoli og Sebastian Daudon Bakken.

 

I dag klokka 12 er det ungdomsløfterne Chido Nnoli og Henrik Hagen sin tur. De løfter henholdsvis i -74kg og -93kg. Fra klokka 16 får vi se juniorløfterne i klasse -66kg til -83kg på plattingen. Her er Oslo SK er representert med følgende løftere: Ole Martin Hofseth, Jonas Dalby Mathisen, Sebastian Daudon Bakken, Jørgen Hylen-Aasen og Bay Alexander Engebråten Sæther. Hele klubben heier på dere!

 

Lenke til stream finner du her

Written by Marianne Yggeseth