Info vedr. hvem som kan trene/tilbringe tid i kjelleren vår:
Vedr. nye medlemmer, prøvetimer og gjestetrening gjelder følgende bestemmelse: mandager fra 17-19 er det avsatt tid til nye medlemmer og klubben er åpen for prøvetimer og tegning av medlemskap, da er klubbtrener/styremedlem til stede. Dersom et potensielt nytt medlem ønsker prøvetime utenom dette tidspunkt skal styret kontaktes for avtale.

Det MÅ avtales med styret om noen skal være med på trening utenom mandager og i tillegg MÅ det alltid skrives kontrakt for prøvetime om noen som ikke er medlem oppholder seg i lokalet.

Dette betyr også at de som ikke har betalt for medlemsskap i 2015 ikke kan trene hos oss.

OBS: Medlemmer fra andre styrkeløftklubber kan gjestetrene hos oss, men skal ikke ha koder til dør etc. Medlemmer fra andre klubber som trener hos oss på fast basis, betaler selvsagt medlemskap på lik linje med andre medlemmer.

Written by Birgitte Enger