Martin Borgland Rønning løftet seg til en sterk 6. plass under dagens Verdensmesterskap i benkpress i Pilsen. I +120 kgs klassen var konkurransen hard og Martin visste før han dro til Tsjekkia at det ikke kom til å bli noen medalje.

Med et tungt  åpningsløft på 310 kg høynet Martin til 315 kg i andre runde. Konkurrenten Alistair McColl løftet også 315 kg i andre løft og høynet til hele 327,5 kg. Martin slo på stortromma og høynet derfor til 330 kg. McColl senket vekten til 325 kg som ble underkjent på grunn av hodeløft. Martin meldte inn 325 for å sikre seg norgesrekorden, men da var det for sent og 330 kg ble lastet på stanga.

Martin måtte derfor løfte 330 kg og det gikk opp med 3 hvite lamper. Norsk rekord og beste benkpress gjort av en nordmann igjennom tidene!

OSK gratulerer Martin med rekord og meget godt løft!

Se Martins siste løft: http://youtu.be/pokjlhv85K4

Written by admin